0

Jouw uitstraling

Het allerbelangrijkste voor een succesvolle gastenreis is jouw uitstraling! Onbewust bepaal jij voor een groot gedeelte de sfeer bij de gasten aan tafel. Alles moet kloppen, heerlijk eten, een [...]

0

Speciaalkoffies

De bekendste speciaal koffies Gasten vinden het na het diner vaak lekker om nog even te genieten van een speciaal koffie. Wat ooit begon met een Irish koffie, heeft zich vertaald in allerlei [...]

0

De meest bestelde koffies

De meest bestelde koffies In Nederland wordt er enorm veel koffiegedronken. Het zorgt niet alleen voor meer productiviteit maar is ook nog eens superlekker. Maar wat zijn nu eigenlijk de meest [...]

0

Zo vergeet je de bestelling niet

Zo vergeet je de bestelling niet   Gasten willen graag gezellig een hapje eten of wat drinken. Zij verwachten een goede service en willen graag snel bestellen. Met deze tips vergeet jij niet [...]

0

Vaktermen in de horeca

Vaktermen in de horeca   In de horeca worden speciale vaktermen gebruikt die jij als horecatopper moet kennen. Hieronder lees je de vaktermen die regelmatig in de horeca worden gebruikt! [...]

0

Jouw eerste werkdag

Jouw eerste werkdag   Een eerste werkdag kan behoorlijk zenuwslopend zijn. Naast het feit dat het spannend is, moet je ook een goede eerste indruk maken. Geen paniek, wij hebben een paar [...]

0

Zo maak je een perfect horeca cv

Zo maak je een perfecte horeca CV Zoals we al eerder hebben besproken is het maken van een sterk cv belangrijk wanneer je in de horeca wilt werken. Zo zorg je er namelijk voor dat jouw mogelijk [...]

0

Melk opschuimen

Tips voor melk opschuimen met een pistonmachine   De koffie Zorg dat je een voorverwarmd kopje hebt zodat de koffie en melk niet te snel afkoelt. Vul de pistonhouder, zoals in de blog over [...]

0

Waarom in de horeca werken

Waarom werken in de horeca? In de horeca werken als bijbaan is niet alleen bijverdienen naast je studie maar het is veel meer dan dat! Denk bijvoorbeeld aan:   Je leert snel schakelen Werken [...]

0

Bijverdienen in de horeca

‘Bijverdienen in combinatie met studiefinanciering   De bijverdienregels is voor 3 groepen werknemers-studenten (nog) van toepassing: Mbo’ers onder de 18 jaar of ouder met een [...]

page 1 of 3